Sunday, January 23, 2011

NURSE KALAU CANTIK DAH BOLEH SEMBUHKAN PENYAKIT

Kadang-kadang perkara ini kita tengok kat TV jer. Kalau pakcik yang dah tua-tua masuk hospital, seronok jer duduk kat wad sebab ada nurse yang cantik jage. Kalau kat rumah, anak atau isteri suruh makan ubat punyer lah liat. Kalau nurse datang bawak ubat jer, terus bukak mulut nak makan ubat. Bila nurse bawak makanan, punyer lah makan macam makanan kat hospital tu 5 stars hotel punyer makanan.

Tapi memang itulah realitinya.

Aku rasa memang pesakit lelaki perlukan nurse wanita yang cantik-cantik untuk jage mereka. Yang pesakit wanita, nurse lelaki yang jage. Barulah pesakit-pesakit kat hospital ney selesa dengan layanan nurse.


entri gara2 membe aku jumpe doktor hensem.....

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

mmg betul pun... aku pernah masuk wad, nurse yg jaga aku tu cute giler.. rase berat je nk kuar wad.. huhu

Qamaruddin Fauzi said...

klu semua nurse cantik kn bagus...

Anonymous said...

kalau laki tu x straight camne?

Qamaruddin Fauzi said...

bulih jugak.

Related Posts with Thumbnails