Thursday, July 8, 2010

"PAUL" si sotong.....menghampakan jerman sendiri






sotong kurita yang berjaya mencuri perhatian dunia....
dengan ramalan tepat dalam semua perlawanan yang melibatkan pasukan germany.....
perhatian cukup hebat diberikan kepada sotong kurita ini....

walaupun sebelum ini....
sotong ini memberi keseronokan buat warga germany yang mana ramalan tepat tentang prestasi pasukan negara tersebut.....
malangnya....malam tadi....
dengan tumpuan kepada sotong ini.....
dan kekalahan milik pasukan mereka sendiri....
satu kesedihan yang perit untuk diterima...
walaupun selesa dengan kemenangan bergaya sebelum ini....

agak-agaknya...
sotong ney hidup lama ker???
4 tahun lagi.....
mungkin perhatian akan kembali ke arah sotong kurita ini.....

tapi kalau aku....
bunuh jer sotong ney...
buat saket hati jer german kalah....
hahahahahhaha

go spain....

6 comments:

I n n z said...

ramai kot nk buat sambal sotong. hehe xD

qamar said...

nk goreng tepung pon boley

Kulat said...

based on this thing, satu teori akn tercetus.. Sotong suka warna merah...

sebab - first kia wat deduction kat argentina vs german..

argentina tak de warne merah.. so dia pi kat german

antara sepanyol n serbia.. ada 2 persamaan bendara negara ni compare 2 german iaitu line merah kat atas bendera - means dia senang nak tertarik kat situ....

so, kalau betul sangat hebat Paul si sotong kurita ni...

Aku nak engok prediction dia wat antara Brazil lawan portugal if ade...

confrim dia pilih portugal.. sedangkan kita tahu.. dua2 seri..

Kulat said...

mintak sotong ni wat prediction final..

confrim pilih spain...

kalau dia pilih spain.. aku nak tambah benda baru pasal sotong..

SOTONG SUKA WARNA MERAH BENCI WARNA BIRU...

|| saYuri sle7in || said...

wahahaha...apakah~

qamar said...

mizan...anda membuat konklusi mudah....

Related Posts with Thumbnails